4 soorten friet bij Cafetaria Eetsalon Marktzicht in Beusichem

drie soorten friet

Kies uit maar liefst drie soorten friet: verse friet, de standaard friet van Farm of crispy fries.

Black Angus Marktzicht bij Cafetaria Eetsalon Marktzicht in Beusichem

Burgers en Snacks

Traditionele snacks van kwaliteitsmerken met 100% kippen- of rundsvlees, vegetarische snacks en glutenvrije producten.
Baquette hete kip bij Cafetaria Eetsalon Marktzicht in Beusichem

Broodjes

Koud of warm, zacht of lekker hard, rustiek wit of meergranen? Wij hebben voor jouw lunch de broodnodige variatie in huis.
Spareribsmenu - Cafetaria Eetsalon Marktzicht in Beusichem

Maaltijden

De maaltijdkeuze is reuze. Kies uit een 20-tal menu’s waarbij we Vlaamse friet, rauwkostsalade en een saus naar keuze serveren.
Heerlijke milkshake bij Cafetaria Eetsalon Marktzicht in Beusichem

Milkshakes

Of het nu superheet of ijskoud is, bij eetsalon Marktzicht zijn smoothies, milkshakes en ijs jaarrond verkrijgbaar. In verschillende smaken en maten.

Het assortiment van Eetsalon Marktzicht

Kies uit drie soorten friet!

Bij ons kun je kiezen uit maar liefst drie verschillende soorten friet:

  • Verse friet gemaakt van de lekkerste aardappels van Nederlandse bodem.
  • Crispy fries, de nieuwe friet van Farm. Deze friet heeft een coating waardoor de friet meer ‘bite’ heeft en langer knapperig blijft.
  • Farm friet, de standaard voorgebakken friet van Farm.

Proef of bestel ook eens onze frietgerechten zoals boerenfriet of friet hete kip.

Snacks en burgers

Duurzaam en 100% vrij van paardenvlees.

Naast de traditionele snacks van kwaliteitsmerken hebben wij een keur aan duurzame producten in ons assortiment. Zoals een 100% kipfrikandel.

Onze huisgemaakte bamibal is met goud bekroond door het Nederlands Frituurcentrum. Deze bamibal bevat louter verse ingrediënten, heerlijke kruiden en specerijen.

Naast de hamburgers van Slagerij de Bruijn hebben wij beefburgers van 100% Black Agnus rund. Onze krokante kipburgers zijn van kipfilet.

Onze standaardkroket is een 100% rundvleeskroket. Daarnaast hebben we speciale kroketten van Oma Bob’s en exclusieve van Holtkamp.

Bovendien zijn er glutenvrije producten (frikandel, kroket, kipnuggets, mexicano) en vegetarische snacks (hamburger, nasi- en bamischijf, kaas/rucolakroket en een vleesvrije draadjeskroket).

Broodjes

Koud of warm. Zacht of lekker hard? Wij hebben voor jouw lunch de broodnodige variatie in huis. Zoals onze harde broodjes van vers afgebakken baguette broodjes, flatbread, of onze zachte broodjes van de warme bakker.

Bestel je liever een uitsmijter? Dan krijg je 3 eieren op spicy speltbrood geserveerd.

Of ga voor een mini baguette rustiek wit of meergranen.

Kies wat jij lekker vindt!

Maaltijden

De maaltijdkeuze is reuze. Bij Eetsalon Marktzicht hebben we een 20-tal menu’s. Bij deze menu’s serveren wij Vlaamse friet, rauwkostsalade met een saus naar keuze. Of ga voor extra gezond en kies een van de drie verschillende maaltijdsaldes. Smakelijk (uit) eten.

Milkshakes, ijs en frisdrank

Of het nu superheet of ijskoud is, bij eetsalon Marktzicht zijn milkshakes jaarrond verkrijgbaar. Onze milkshakes zijn bereid op basis van heerlijke roomijsmix in verschillende smaken en maten.

Van medio maart tot oktober tappen we softijs, dat is afhankelijk van de weersomstandigheden. We gaan graag voor kwaliteit.

Om mee te nemen voor onderweg of voor thuis: blikjes en petflessen frisdrank.

Allergenen

In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heeft u een een allergie, laat het ons weten. Wij helpen u graag.